top of page

Het ARCHITECTENSPREEKUUR is opgezet door Studio AIKA om een laagdrempelig alternatief te bieden aan degenen met ideeën voor nieuwbouw en/of verbouwing, maar het (nog) een grote stap vinden om een architectenbureau binnen te stappen.

​ 

Achter Studio AIKA staat een ambitieuze architecte die de nodige ervaringen heeft op het gebied van zowel interieur als nieuwbouw als renovatie. Het enthousiasme voor het vak wil zij delen met een groter publiek dan de 'happy few'. Of u nu een kleine verbouwing in huis voor het oog heeft of een vrije kavel wilt bebouwen, wij kunnen met u meedenken en oplossingen aanbieden.


Tijdens het ARCHITECTENSPREEKUUR kunt u sparren met een architect, waarna u met een schets de deur uitloopt. Deze sessie duurt ca. 1,5 uur en verplicht u helemaal tot niets.

Wat wij wel van u vragen is om relevante tekeningen mee te nemen om meteen een spoedige start te maken. Na deze ‘brainstorm-sessie’ staat het u vrij om opdracht te geven voor verdere uitwerking of het bij deze schetsen te laten.

 

 

 

Tarief consult à 1,5 uur: € 75,00 incl. BTW

 

bottom of page