top of page

Grafisch Design

Studio AIKA levert onder de label van Opdracht!nu professioneel grafisch design voor drukwerk af. Van bijzondere kaarten voor persoonlijke gebeurtenissen tot commerciële huisstijlen en originele boeken.

 

Met architectuur als achtergrond wordt elke ontwerpopgave als een unieke gezien en daarom zal ook in de grafic design het concept als een belangrijk uitgangspunt worden gezien.

​​Met een uniek ontworpen trouw- of geboortekaart zorg je dat een bijzondere gebeurtenis in stijl wordt aangekondigd. Van lettertype tot papier, van formaat tot druktechniek; alles wordt volgens jullie thema tot in de puntjes uitgewerkt.

 

Het ontwerp kan uitgebreid worden naar een complete huisstijl met RSVP-/ menu-/ tafelschikking-/ bedankkaarten etc. Een origineel logo-ontwerp maakt het geheel af.

Een persoonlijke magazine of boekwerk, voor een bijzondere gelegenheid of jubileum een uiterst gedenkwaardig cadeau voor de ontvangers.

 

 

Tijdschrift

Een magazine opgezet in deze stijl bevat mooie artikelen, anekdotes, ditjes en datjes, en nog veel meer, aangevuld met voldoende beeldmateriaal.

Na het aanleveren van alle losse artikelen e.d., wordt een compleet uniek tijdschrift gemaakt voor desbetreffende persoon.

Oplages vanaf 1 stuk.

 

Boekwerk

Een boek kan verzamelde verhalen bevatten en/of bijzondere recepten of... alles is eigenlijk mogelijk. Hiermee kunt u uzelf of een ander een mooi naslagwerk verzorgen.

Oplages vanaf 1 stuk.

        

​Voor nieuwe of vernieuwde bedrijven kan

Studio AIKA een complete huisstijl verzorgen. Van logo tot de visitekaartjes en briefpapier.

 

Ook voor overig grafisch design voor uw drukwerk van uw bedrijf kunt u bij ons terecht.

bottom of page