top of page

Bureau

Studio AIKA is een jong en enthousiast bureau opgericht door Aimee Kan (profiel) waar ontwerp en design in een breder context wordt gezien dan architectuur. Of het gaat om het herinrichten van een woningverdieping of een compleet nieuw hotelconcept, de schaal van een project is geen factor voor het enthousiasme in de aanpak.

 

Studio AIKA ontwerpt in de eerste instantie voor mensen; de opdrachtgever of de eindgebruikers. Een ontwerp is niet zozeer een platform voor de creatieve uiting van de architect; het moet bovenal een goedzittend jasje worden voor zijn gebruiker. Daarom ontwerpen we niet in een specifieke stijl, maar zoeken we naar hetgeen wat het best bij u past. Dit varieert van tijdloos modern tot betaalbaar chique.

 

Dit betekent dat er voor elk budget een haalbaar ontwerp is. Ruimtelijkheid creëren binnen beperkte vierkante meters is geen uitdaging die aan geld gebonden is, maar aan creativiteit.

 

De kracht van een ontwerp gaat hand in hand met de samenwerking onderling; daarom zien we bij studio AIKA communicatie als de spil voor een goed verloop en het laten slagen van een project. Hierdoor hebben wij vaker een intensief contact met alle partijen, en met de opdrachtgever in het bijzonder. Zo krijgen wij helder in beeld wat u in gedachten heeft en vertalen wij het voor u naar de realiteit.

 

Mocht u twijfelen of een architect wel de juiste persoon voor u of uw project is, dan kunt u altijd een vrijblijvend oriënterend gesprek aangaan.

 

Bent u een stapje verder dan kunt u ook tijdens het ARCHITECTENSPREEKUUR (link) een sessie ‘ideeën schetsen’ boeken.

bottom of page